Åpning av Restaurant Ministeren

HJERTELIG VELKOMMEN TIL NY-ÅPNING!

Denne kvelden vil restauranten ved Bårdshaug Herregård fremstå i ny drakt og med ny identitet. På åpningsdagen lanserer vi også vår nye á la carte meny for høsten. Her blir det mye godt fra sesongen vi er inne i og regionen vår!

TO BORDSETTINGER

På åpningskvelden blir det mulig å reservere bord til en av to bordsettinger. Første bordsetting er fra 17.00 – 19.00. Andre bordsetting er fra 20.00 – 22.00. Normalt vil det være mulig å reservere bord eller komme innom og sitte så lenge man vil i restaurantens åpningstid, så dette er spesielt for åpningsdagen.

Forespørsel på bord åpningskvelden kan sendes til ministeren@baardshaug.no, via Book et bord eller på Facebook. Vi har et begrenset antall plasser i restauranten og vil tildele bord etter først til mølla prinsippet. Max 8 personer per bordbestilling. Vennligst merk at forespørselen ikke er bekreftet før du har mottatt e-post fra oss.

Legg igjen en kommentar