Julen hos oss

Det nærmer seg sesong for julemat og juleselskaper i Restaurant Ministeren. 17. november endrer vi á la carte – og smårettmeny, slik at dere kan spise god, tradisjonell julemat her hos oss. Menyen som er gjeldende fra 17. november kan du se her: Á la carte og smårettmeny november 2017

Helgene 24-25. november og 1-2. desember, pluss lørdag 9. desember er det julebordshelger på Bårdshaug Herregård. Restaurant Ministerens lokaler blir da brukt til julebord, og vi tilbyr kun buffet – ikke á la carte. Julebord kan du lese mer om her: Julebord

Fredag 8. desember tilbys á la carte servering i Restaurant Ministeren. I tillegg har vi to dyktige trubadurer i Jaktbaren på kvelden; nemlig Frode Haarstad og Kristian Raanes. Så dette er en fin kveld å gå ut for dere som ønsker en helkveld før jul med utgangspunkt i Restaurant Ministeren!

Alle andre dager før jul holder vi åpent som normalt, og serveringstilbudet består av julens á la carte – og smårettmeny og ukens 3, som varierer fra uke til uke.

Restaurant Ministeren stenger etter normal åpningstid 22. desember og holder stengt til over nyttår.

Vi gleder oss til å se deg her i førjulstiden!