Midlertidig stengt

Grunnet den svært vanskelige situasjonen vi alle opplever med coronaviruset/covid-19, har ledelsen og tillitsvalgte ved Bårdshaug Herregård kommet frem til at vi dessverre må stenge hotellet midlertidig. Stengingen gjelder i perioden fra tirsdag 17. mars kl. 12 til og med mandag 13. april. Vi åpner dørene igjen tirsdag 14. april. Perioden kan bli ytterligere forlenget.

Vi vil kontakte de som har reservasjoner hos oss i løpet av kort tid. Vi kan dessverre ikke ta i mot nye gjester fra og med i dag, søndag 15. mars. Har du spørsmål, ber vi om at du kontakter oss på post@baardshaug.no.

Vi bryr oss om lokalsamfunnet vårt. På Bårdshaug Herregård har vi både rom og kjøkken. Hvis Orkland kommunes beredskapsteam trenger oss, står vi klare til å bidra.

Ta vare på dere selv og hverandre. Vi håper å se dere igjen snart. Hilsen alle oss på Bårdshaug Herregård ❤️