Personvern

Personvernerklæring for restaurantministeren.no

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://restaurantministeren.no. Nettsidene tilhører Bårdshaug Herregårds restaurant, Restaurant Ministeren. Bårdshaug Herregård, org.nr. 928 009 904 er juridisk enhet.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontaktskjemaer

Når besøkende fyller ut kontaktskjemaer på siden, lagres informasjonen gitt i kontaktskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. Informasjon gitt i kontaktskjemaer, brukes kun til å yte service til deg som gjest, og for å kunne behandle dine henvendelser. I tillegg til å lagres på vår nettside, blir dine opplysninger sendt til vår e-post ministeren@baardshaug.no og post@baardshaug.no. Dette av praktiske årsaker i forbindelse med behandling av din henvendelse. Dersom din henvendelse fører til en konkret bestilling, blir informasjonen lagt videre inn i vårt reservasjonssystem «Opera» av Oracle. Dette er et nettbasert system, med lagring på en nettbasert server. Vi bruker systemet til alle reservasjoner, for å kunne ha oversikt over aktiviteten på Bårdshaug Herregård til en hver tid. Vi har databehandleravtale med Oracle, som kan fremvises på forespørsel.

Informasjonskapsler

Ved besøk på nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi samler inn data for analyse i analyseverktøyet Google Analytics. Data som blir samlet inn er en anonymisert IP-adresse, som forteller oss geolokasjon og brukeratferd. Disse dataene bruker vi for å kartlegge bruken av hjemmesidene våre med tanke på videre brukertilpassing av sidene samt markedsføring av Restaurant Ministeren.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Bårdshaug Herregård AS tar ditt personvern på alvor og deler ikke dine opplysninger med unødvendige tredjeparter. Vi må likevel benytte oss av enkelte tredjepartsleverandører av systemer som brukes til drift av hotellet, drift av nettsider, service til våre gjester og markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å gi oss dine opplysninger via hjemmesiden restaurantministeren.no blir dine opplysninger delt med:

  • One.com, vert for nettsiden/webhotell
  • Oracle, leverandør av bookingsystemet vårt

Vi har databehandleravtale med våre tredjepartsleverandører. Disse kan oversendes ved forespørsel.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Våre analyseverktøy sletter data automatisk etter to år.

Opplysninger lagret i vårt bookingsystem levert av Oracle blir lagret på ubestemt tid.

Opplysninger lagret hos One.com blir lagret til avtalen med de sies opp. Alle opplysninger blir da slettet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har henvendt deg til oss via våre nettsider, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Du kan lese om dine rettigheter på Datatilsynets nettside,

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål til oss vedrørende vår behandling av personopplysninger, ta kontakt med:

Gunvor Lysholm, markedssjef, webutvikler av restaurantministeren.no og ansvarlig for personvern ved Bårdshaug Herregård AS på e-post gml@baardshaug.no.