Á la carte

Vår á la carte meny serveres fra 17.30 – 21.30

 

 

    • Forretter

    • Pepperbakt kongekrabbe

      125,-

      Glasert med urtesaus

    • Kremet fiskesuppe

      115,-

      Med fisk fra Trøndelagsskysten og butterdeigstang med Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri

    • Gravet oksefilet fra Renskleiv Gård

      125,-

      Med syltet perleløk, fritert pastinakk og urtedressing

    • Hovedretter

    • Pannestekt skrei

      295,-

      Servert med fennikel- og appelsinsalat, rotgrønnsakschips, potetmos og appelsinsaus

    • Kremede blåskjell

      215,-

      Servert med krydret hvitvinsaus og hjemmebakt brød

    • Langtidsstekt svineknoke

      295,-

      Servert med hjemmelaget salsa, byggrynsrisotto med grønnsaker og hjemmelaget grillsaus med røyksmak

    • Bresert hjorteskank fra Hitra

      285,-

      Servert med hjemmelaget rotpuré, syltet perleløk, glaserte gulrøtter og sjysaus

    • Herregårdsbiff

      285,-

      Filet av storfe fra Renskleiv Gård på Fannrem, servert med soppstuing, syltet perleløk, fritert pastinakk, ovnsbakte poteter og plommesaus

    • Desserter

    • Crème Brülée

      115,-

      Servert med hjemmelaget appelsinsorbet

    • Hjemmelaget myk brownie

      120,-

      Servert med pistasjeis og karamelliserte valnøtter

    • Fløtepudding av Rørosfløte

      115,-

      Servert med granateple-sirup og sprøtt bakverk

    • Hjemmelaget herregårds-is

      95,-

      Tre kuler med forskjellig smak, servert med sprøtt bakverk