Á la carte

Vår á la carte meny serveres fra 16.00 – 21.30

 

 

    • Forretter

    • Ovnsbakt fiken

      125,-

      Med blåmuggost fra Orkladal Ysteri og  Santa Kristina spekeskinke fra Tynset

    • Jordskokksuppe

      115,-

      Med sprøtt bacon og rømme fra Fannremsgarden

    • Kamskjell fra Frøya

      135,-

      Med chilli, hvitløk og asparges, toppet med smørsaus

    • Hovedretter

    • Ministerburger

      215,-

      Hjemmelaget burger av storfe fra Renskleiv Gård, servert med salat, aïoli og småpoteter fra Solhus Gård på Fannrem

    • Sotet laks

      225,-

      Med jordskokkpuré, lun tomat- og potetsalat av perlepotet fra Frosta, bringebærvinaigrette og rømme fra Fannremsgarden

    • Herregårdens grovpølse

      245,-

      Pølse av svin og vilt, servert med grov rotstappe, syltet perleløk og lun sennepsaus med merian

    • Grillet rødspette

      285,-

      Med marinert salat av artisjokk, tomat og oliven og fylt sterk paprika

    • Kyllingbryst fra Ytterøy

      305,-

      Med svartkål, selleripuré, ristede kirsebær, potetchips, rødvinssaus og poteter fra Solhus Gård på Fannrem

    • Herregårdsbiffen

      325,-

      Dagens stykningsdel av lokalt storfé, servert med krydrede rødbeter, grillet jordskokk, poteter fra Solhus Gård på Fannrem og kirsebærsaus

    • Desserter

    • Pannacotta med pasjonsfrukt

      115,-

      Servert med syrlig saus og sprøtt bakverk

    • Herregårdens terte

      125,-

      Med sjokolademousse og kirsebærkompott

    • Smuldrepai med bringebær

      115,-

      Servert med hjemmelaget is